fbpx

93Consultancy is een B2B bureau dat gefocused is op groeien. Het helpen groeien van organisaties met een duidelijke visie en deze naar het volgende niveau tillen. Elke ondernemer wil groeien, onze vraag is waarin wilt u groeien?

Door een breed netwerk in vrijwel alle branches en sectoren is het voor ons makkelijk om te fungeren als uw bruggenbouwer.

Omdat wij specialisten in huis hebben kunnen wij u voorzien van de juiste adviezen op het gebied van; finance, business development tot aan online marketing.

Groei staat bij ons centraal, groeien doen we samen.
Wij gaan een introductie gesprek met u aan om te zien waar de krachten en klachten liggen binnen uw onderneming. Samen zorgen  wij voor het belichten van de krachten en het zoeken naar oplossingen voor uw zakelijke barrières. Voor uw vragen waar wij niet direct antwoord op hebben, gaan wij in ons brede netwerk opzoek naar oplossingen. We zetten graag ons brede netwerk in zodat we voor u de lijnen en dus ook de kosten zo aantrekkelijk mogelijk houden.  

Wie bent u en wat is uw drijfveer? 

groei, 93consultancy, 93 consultancy
"Strive not to be a success, but rather to be of value."
Albert Einstein

93Consultancy is een dynamisch team, gericht op groei, met specialisten actief in diverse branches. Wij zijn ontstaan door dat we zagen dat er in de markt veel dingen beter kunnen.  Grote bedrijven die monopoly spelen en kleine ondernemers uit het veld willen slaan met te weinig oog voor de behoefte van de klant. Wij willen hierin het verschil maken. Laten zien hoe het ook kan.  Wij zien onze klanten dan ook liever als partners. Wij willen  groei realiseren en dat doen we samen met onze klanten. Iedere samenwerking zien wij dan ook als een partnership.

93Consultancy is gevestigd te Almere op 15 minuten reisafstand van Amsterdam en het gooi. Wij opereren landelijk  aangezien wij ons niet beperken tot deze regio. Om een voorbeeld te noemen  behandelen wij ook vraagstukken van partners van Groningen tot aan Venlo.